טארט שוקולד ואגוזי לוז טבעוני
דניאלה נויפלד עם טארט שוקולד מושחת וחגיגי ללא אפייה. הקראסט מלא טעמים של אגוזי לוז והמלית בטעמי שוקולד, ביחד מתקבל טארט טעים ויפה שלא תוכלו להפסיק לאכול.
המרכיבים ל 6-8:
הוראות הכנה:
-
01.
במעבד מזון מניחים אגוזי לוז, ביסקוויטים ואבקת קקאו לתערובת פירורים. מוסיפים שמן קוקוס וסירופ מייפל וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת דביקה. במידת הצורך ניתן להוסיף כף או שתיים של משקה סויה. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומהדקים לתחתית התבנית ולדפנות מעבירים למקפיא להתייצבות ל-10 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
הכנת המילוי- ממיסים שוקולד מריר בבן מארי או במיקרוגל בפולסים של 30 שניות כל פעם וערבוב בין לבין. בקערה בינונית שמים ממרח סויה בטעם טבעי, סירופ מייפל ואת השוקולד המומס ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת חלקה. משטחים את התערובת בקלתית ומעבירים למקפיא ל-40 דקות לפחות.
טיימר מופעל
-
03.
הכנת הציפוי- ממיסים שוקולד מריר בבן מארי או במיקרוגל. מוסיפים לשוקולד המומס כפית שמן קנולה ומערבבים היטב. יוצקים את השוקולד המומס על הטארט הקפוא ומעבירים למקרר עד להגשה. מפזרים לפני ההגשה מעט אגוזי לוז קצוצים גס.