טארט שוקולד פיסטוק מבצק שוקולד
אין כמו השילוב בין שוקולד ופיסטוק! קבלו מתכון קל ומהיר לטארט פיסטוק שוקולדי במיוחד – עם שוקולד גם בבצק!
המרכיבים ל גאלט אחד:
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-170 מעלות
-
02.
מערבבים בקערה פיסטוקים, שקדים, קוקוס ומלח.
-
03.
בקערה נפרדת מערבבים סוכר עם ביצים, מוסיפים תמצית וניל, חמאה מומסת ומחית פיסטוק.
-
04.
מערבבים יחד את שתי התערובות.
-
05.
מרפדים את תבנית הפאי בבצק ומהדקים.
-
06.
שופכים את מלית הפיסטוק מעל הבצק.
-
07.
מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות, עד שהמלית מתייצבת. מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
טיימר מופעל
-
08.
הכנת הגנאש:
-
09.
לקערה מכניסים את השוקולד והשמנת המתוקה, מחממים בהדרגה במיקרוגל עד שהשוקולד נמס. מערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
-
10.
שופכים את הגנאש מעל שכבת הפיסטוק, מפזרים מלמעלה פיסטוקים קצוצים ושומרים בקירור.