טורט אגוזים לפסח
ללא תחליפים ומאמצים – מתכון קליל לעוגת טורט אגוזים כשרה לפסח! העוגה האולטימטיבית לחג הקרוב
המרכיבים ל 20:
הוראות הכנה:
-
01.
להקציף את 6 הביצים וכוס הסוכר לקצף יציב (כל הביצה, צהוב ולבן). בגלל שמקציפים את כל הביצים ללא הפרדה להקציף מעט יותר זמן (במיקסר מקצועי זה לוקח 5-7 דקות).
טיימר מופעל
-
02.
בקערה לערבב את הקמח תופח, קמח תפוחי האדמה, שוקולית, נס קפה והאגוזים.
-
03.
לערבב בעדינות ולסירוגין לשפוך לתוך הקצף את השמן, מיץ התפוזים ואת תערובת האגוזים עד לבלילה אחידה.
-
04.
לצקת הבלילה לתבנית אלומיניום גדולה(חד פעמית) משומנת ולאפות כשעה בחום 180 מעלות. יש לצנן מעט לפני חיתוך העוגה, אם תצליחו להתאפק ולא לתת ביס איך שהיא יוצאת מהתנור.