מתכון מוס מנגו אננס | השף הלבן

מוס מנגו אננס

עוג מוס פירותית קלילה וקיצית, מעולה לאירוח חברים

מאת: מיטל ריזגן
חלבי סוג מתכון
קל רמת מיומנות
מוס מנגו אננס

המרכיבים ל 8 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר עד לקבלת קצפת יציבה. לאחר מכן מקפלים לתוך הקצפת יופלה אננס בתנועות עדינות.

  • 02.

    טוחנים מנגו למחית חלקה. מערבבים את מחית המנגו עם אבקת סוכר.

  • 03.

    מסדרים בכוסות הגשה שכבה של קצפת ומעל מחית מנגו ושוב שכבה של קצפת ומעל מחית מנגו. שמים קישוט של כוכב קרמבולה על כל כוס ולהכניס למקרר.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.