המרכיבים ל 6 יחידות:
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור. מחממים ל-200 מעלות.
-
02.
מקציפים בקערת המיקסר את החלבונים עם מחצית מכמות הסוכר לקצף יציב.
-
03.
בקערה נוספת מערבבים את הגבינות, חלמונים, שמנת חמוצה, יתרת הסוכר, סוכר וניל, קורנפלור לתערובת אחידה וחלקה.
-
04.
מעבירים את הקצף לקערת הגבינה בתנועות קיפול עדינות (עדיף לבצע בשני שלבים).
-
05.
מוסיפים את גרידת הלימון ומקפלים בעדינות.
-
06.
משמנים את התבניות בעזרת חמאה מומסת ומפזרים מעט סוכר מסביב לדפנות.
-
07.
יוצקים התערובת עד לגובה 3/4 מהתבניות.
-
08.
מכניסים לתנור ואופים כ-12 דקות עד לזהבה קלה ואז מורידים את המעלות ל-150 ואופים עוד כ-20-25 דקות עד להתייצבות. בקערת המיקסר מקציפים שמנת מתוקה ללא סוכר לקבלת קצפת.
טיימר מופעל
-
09.
מניחים כל סופלה בצלוחית קטנה. מניחים מעט תותים חצויים לרבעים וכף גדושה של קצפת ליד.