מתכון סופלה גבינה מעולה | השף הלבן

סופלה גבינה מעולה

סופלה מהסרטים

מאת: מיטל ריזגן
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
סופלה גבינה מעולה

המרכיבים ל 6 יחידות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

     מניחים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור. מחממים ל-200 מעלות.

  • 02.

    מקציפים בקערת המיקסר את החלבונים עם מחצית מכמות הסוכר לקצף יציב.

  • 03.

    בקערה נוספת מערבבים את הגבינות, חלמונים, שמנת חמוצה, יתרת הסוכר, סוכר וניל, קורנפלור לתערובת אחידה וחלקה.

  • 04.

    מעבירים את הקצף לקערת הגבינה בתנועות קיפול עדינות (עדיף לבצע בשני שלבים).

  • 05.

    מוסיפים את גרידת הלימון ומקפלים בעדינות.

  • 06.

    משמנים את התבניות בעזרת חמאה מומסת ומפזרים מעט סוכר מסביב לדפנות.

  • 07.

    יוצקים התערובת עד לגובה 3/4 מהתבניות.

  • 08.

    מכניסים לתנור ואופים כ-12 דקות עד לזהבה קלה ואז מורידים את המעלות ל-150 ואופים עוד כ-20-25 דקות עד להתייצבות. בקערת המיקסר מקציפים שמנת מתוקה ללא סוכר לקבלת קצפת.

    טיימר מופעל

    00:12:00
  • 09.

    מניחים כל סופלה בצלוחית קטנה. מניחים מעט תותים חצויים לרבעים וכף גדושה של קצפת ליד.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.