מתכון עוגת אוראו | השף הלבן

עוגת אוראו

עוגת גבינה על בסיס עוגות אוראו האהובות ובציפוי שוקולד

מאת: שני ברבי
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת אוראו

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה (בסיס העוגה): 1 מכינים את הבסיס - טוחנים במעבד מזון עוגיות אוראו, ממיסים במיקרוגל חמאה ומערבבים היטב את החמאה עם העוגיות הטחונות לכדי עיסה.

  • 02.

    משטחים את העיסה בתבנית עגולה (תבנית 26) ומקפיאים עד לשלב הבא. הכנת המלית:

  • 03.

    מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים גבינות-גבינה לבנה ומסקרפונה, סוכר, תמצית וניל.

  • 04.

    טוחנים עוגיות אוראו ושוקולד מריר, מוסיפים לתערובת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 05.

    שופכים את התערובת על בסיס העוגה ומקפיאים שעתיים. הכנת הציפוי:

  • 06.

    ממיסים שוקולד מריר עם שמנת מתוקה.

  • 07.

    יוצקים על העוגה ומחזירים למקפיא לשעה.

  • 08.

    מקשטים עם עוגיות אוראו חתוכות, זילוף קצפת ועוד. תהנו!

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.