עוגת שכבות טירמיסו
מתכון קל להכנה של קינוח השכבות האיטלקי והאהוב – עשיר בשמנת וגבינה ולא דורש אפייה.
חלבי
סוג מתכון
40 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל כ-15 מנות/תבנית 26:
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את מצרכי הבסיס, משטחים בתבנית ומקפיאים.
-
02.
לקרם: מקציפים שמנת, חלב, אינסטנט, תמצית וניל וסוכר. מנמיכיםאת מהירות המיקסר ומוסיפים את הגבינות.
-
03.
מעבירים מחצית מקרם הגבינה על הבסיס.
-
04.
טובלים את הבישקוטים בנס קפה ומניחים על שכבת הגבינה.יוצרים שכבה של בישקוטים, ומעליה מוסיפים את המחצית השניה של קרם הגבינה.
-
05.
מקררים 24 שעות. לפני ההגשה מפזרים אבקת קקאו או נוגט.