מתכון עוגת קרם גבינה עם קצפת -משגעת | השף הלבן

עוגת קרם גבינה עם קצפת -משגעת

עוגת קרם גבינה עם קצפת -משגעת, עוגה שהאורחים שלכם לא ישכחו

מאת: ליהי קרויץ
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
עוגת קרם גבינה עם קצפת -משגעת

המרכיבים ל 25עוגה בקוטר 28 ס"מ.:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    לבסיס:

  • 02.

    2 חבילות פתי בר לבן. לטחון בעזרת בלנדר או לשים בשקית סנביצים ולעבור עליה במערוך.

  • 03.

    אופן הכנת המלית:

  • 04.

    לשים בקערה. גבינה לבנה. סוכר. שמנת חמוצה. ביצים. סוכר ונילין. פודינג וניל. קמח. קליפת לימון ומיץ לימון לערבב היטב לעיסה חלקה.

  • 05.

    להוסיף את השמנת המוקצפת בפעמיים תוך כדי עטיפה. לערבב עד הומוגניות.

  • 06.

    לשפוך את העיסה על בסיס העוגיות האפויות.

  • 07.

    לאפות בתנור מחומם מראש ל-150 מעלות למשך כשעה ורבע. ולקרר.

  • 08.

    אופן הכנת קרם לציפוי:

  • 09.

    להקציף הכל ביחד לקצפת יציבה ולקשט את העוגה.

  • 10.

    טיפ לגירוד שוקולד בקלות--ניתן לגרד בעזרת קולפן תפוחים שוקולד לבן -ליצירת תלתלי שוקולד ולקשט על הקצפת. אפשר גם להוסיף כמה תותים לקישוט או דובדבנים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.