עוגת קרם גבינה עם קצפת -משגעת
עוגת קרם גבינה עם קצפת -משגעת, עוגה שהאורחים שלכם לא ישכחו
המרכיבים ל 25עוגה בקוטר 28 ס"מ.:
הוראות הכנה:
-
01.
לבסיס:
-
02.
2 חבילות פתי בר לבן. לטחון בעזרת בלנדר או לשים בשקית סנביצים ולעבור עליה במערוך.
-
03.
אופן הכנת המלית:
-
04.
לשים בקערה. גבינה לבנה. סוכר. שמנת חמוצה. ביצים. סוכר ונילין. פודינג וניל. קמח. קליפת לימון ומיץ לימון לערבב היטב לעיסה חלקה.
-
05.
להוסיף את השמנת המוקצפת בפעמיים תוך כדי עטיפה. לערבב עד הומוגניות.
-
06.
לשפוך את העיסה על בסיס העוגיות האפויות.
-
07.
לאפות בתנור מחומם מראש ל-150 מעלות למשך כשעה ורבע. ולקרר.
-
08.
אופן הכנת קרם לציפוי:
-
09.
להקציף הכל ביחד לקצפת יציבה ולקשט את העוגה.
-
10.
טיפ לגירוד שוקולד בקלות--ניתן לגרד בעזרת קולפן תפוחים שוקולד לבן -ליצירת תלתלי שוקולד ולקשט על הקצפת. אפשר גם להוסיף כמה תותים לקישוט או דובדבנים.