בראוניז כשר לפסח - מתכון לבראוניז שוקולדי ומפנק | השף הלבן

בראוניז שוקולדיים כשרים לפסח

קבלו את הבראוניז שיעשו לכם את חג הפסח! מתכון קל להכנה וקוצר מחמאות לבראוניז שוקולדיים. מומלץ להוסיף לבלילה תוספות שאוהבים כמו אגוזים קצוצים ושוקולדים שונים

מאת: חווי ו.
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
בראוניז שוקולדיים כשרים לפסח

המרכיבים ל 8-12:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: תבנית מלבנית בגודל 33x27

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום של 175 מעלות.

  • 02.

    ממיסים בסיר על להבה נמוכה שוקולד, סוכר וחמאה, תוך בחישה מתמדת בכף עץ כדי שלא ייחרכו. ברגע שהכל נמס מסירים מהאש ומקררים מעט.

  • 03.

    שופכים את תערובת השוקולד-סוכר-חמאה לקערת מיקסר ומערבלים פנימה בהדרגה את הביצים (כל ביצה לחוד) עד שהביצים נבלעו היטב בתוך עיסת השוקולד.

  • 04.

    מוסיפים בהדרגה את שאר החומרים היבשים ומערבבים בעדינות עד שהתערובת נבלעת. אין צורך לערבב יותר מדי.

  • 05.

    מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית (27X33) ואופים בחום של 175 מעלות כ-30 דקות. הבראוניז מוכנים כשיש קרום פריך מעל אך מתחתיו הם עדיין רכים ורטובים.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 06.

    כשהבראוניז מתקררים לחלוטין חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים לצד כדור גלידת וניל.

  • 07.

    בתאבון!

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.