בראוניז שוקולדיים כשרים לפסח
קבלו את הבראוניז שיעשו לכם את חג הפסח! מתכון קל להכנה וקוצר מחמאות לבראוניז שוקולדיים. מומלץ להוסיף לבלילה תוספות שאוהבים כמו אגוזים קצוצים ושוקולדים שונים
המרכיבים ל 8-12:
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
-
02.
ממיסים בסיר על להבה נמוכה שוקולד, סוכר וחמאה, תוך בחישה מתמדת בכף עץ כדי שלא ייחרכו. ברגע שהכל נמס מסירים מהאש ומקררים מעט.
-
03.
שופכים את תערובת השוקולד-סוכר-חמאה לקערת מיקסר ומערבלים פנימה בהדרגה את הביצים (כל ביצה לחוד) עד שהביצים נבלעו היטב בתוך עיסת השוקולד.
-
04.
מוסיפים בהדרגה את שאר החומרים היבשים ומערבבים בעדינות עד שהתערובת נבלעת. אין צורך לערבב יותר מדי.
-
05.
מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית (27X33) ואופים בחום של 175 מעלות כ-30 דקות. הבראוניז מוכנים כשיש קרום פריך מעל אך מתחתיו הם עדיין רכים ורטובים.
טיימר מופעל
-
06.
כשהבראוניז מתקררים לחלוטין חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים לצד כדור גלידת וניל.
-
07.
בתאבון!