בראוניז שוקולד ופקאן מסוכר טבעוני | השף הלבן

בראוניז שוקולד ופקאן מסוכר עם קרם תפוז

גרסה טבעונית מעולה לבראוניז שוקולד עם קרם תפוז מעל

מאת: אודי ברקן
פרווה סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
https://youtu.be/5UUewKq2KB8
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנרק
גודל תבנית: תבנית מלבנית 23x30 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים

  • 02.

    את התבנית בנייר אפייה. משמנים את התבנית בשמן קוקוס.

  • 03.

    tab-stops:list 0pt"

  • 04.

    ממיסים במיקרוגל או בקערה מעל בן

  • 05.

    מארי את השוקולד עם שמן הקוקוס. מוסיפים את משקה הסויה, מעדני הסויה והוניל

  • 06.

    ומערבבים היטב.

  • 07.

    tab-stops:list 0pt"

  • 08.

    בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם הסוכר, המלח והפקאנים. מוסיפים

  • 09.

    לתערובת השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ( יש להימנע מעירבוב יתר

  • 10.

    ). משטחים בתבנית.

  • 11.

    tab-stops:list 0pt"

  • 12.

    אופים כ-25 דקות בתנור עד שהקיסם

    טיימר מופעל

    00:25:00
  • 13.

    יוצא לח מאוד ( עדיף לבדוק כבר אחרי 20 דקות ).

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 14.

    tab-stops:list 0pt"

  • 15.

    מקררים היטב, מעבירים למקרר

  • 16.

    לפחות לשעה וחותכים לריבועים.

  • 17.

    tab-stops:list 0pt"

  • 18.

    לקרם:

  • 19.

    מערבבים את מעדני הסויה יחד עם קליפת התפוז ואבקת הסוכר.

  • 20.

    tab-stops:list 0pt"

  • 21.

    מגישים את הבראוניז לצד קרם

  • 22.

    התפוז.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.