בראוניז שוקולד לבן – שחור – גבינה
נראה לנו שאפשר להכתיר את המתכון הזה כמושלם! 3 שכבות יוצרות ביחד את הבראוניז הכי טעים שתטעמו
המרכיבים ל 12:
הוראות הכנה:
-
01.
שוקולד: להמיס במיקרוגל שוקולד + חמאה + סוכר. להוסיף תמצית וניל. להוסיף את הביצים אחת אחת. להוסיף את הקמח והקקאו ולערבב היטב עד אחידות. ליצוק לתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות 12 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
טיימר מופעל
-
02.
לשכבת שוקולדלבן: להמיס במיקרו שוקולדלבן+שמנת מתוקה. לערבב גבינה + סוכר + ביצים ולהוסיף אל תערובת השוקולד הלבן המומס. להוסיף קמח ולערבב היטב. לצקת על שכבת השוקולד ולאפות כ- 25 דקות או עד ששכבת הגבינה איננה רוטטת עוד ומעט זהובה. לקרר היטב.
טיימר מופעל
-
03.
להמיס במיקרו שוקולד + שמנת מתוקה. לערבב עד אחידות. לשפוך על הבראוניז.
-
04.
לקרר, רצוי שעתיים במקרר ולחתוך לריבועים.