עוגת שוקולד וקוקוס לפסח – כשרה וטעימה | השף הלבן

עוגת שוקולד וקוקוס לפסח

עוגה כשרה לפסח המורכבת מבסיס מוקצף בטעם קוקוס ועליו שכבת מוס שוקולד קר. קינוח יפה וחגיגי שמתאים לארוחות משפחתיות ולסעודות חגיגיות במהלך החג

מאת: גל דורון
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
עוגת שוקולד וקוקוס לפסח

המרכיבים ל 18 פרוסות:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: תבנית עגולה נשלפת בגודל 26 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    במיקסר מקציפים חלבונים וסוכר ומוסיפים את הקוקוס.

  • 03.

    משמנים את התבנית בתרסיס שמן קנולה ומשטחים בה את קצף הקוקוס.

  • 04.

    אופים כ-20 דקות ומצננים.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 05.

    הכנת המוס: ממיסים את השוקולד כדקה במיקרוגל. מוסיפים את החלמונים אחרי השני תוך ערבוב.

  • 06.

    מקציפים במיקסר שמנת מתוקה וסוכר.

  • 07.

    מעבירים כרבע מכמות הקצפת לתערובת השוקולד ומערבבים.

  • 08.

    מעבירים את תערובת השוקולד לקערת הקצפת ומקפלים.

  • 09.

    יוצקים את המוס על גבי תחתית הקוקוס ומכניסים למקפיא עד ליום למחרת. מגישים לצד שמנת מתוקה מוקצפת.

  • 10.

    בתאבון!

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.