אוזני המן טבעוניים במילוי מרציפן ופירות יער | השף הלבן

אוזני המן טבעוניות במילוי מרציפן ופירות יער – ללקק את האצבעות 

מתכון לאוזני המן טבעוניות וטעימות מעשרה מרכיבים במילוי מרציפן ופירות יער – וכל הטוב הזה לא ידרוש מכם יותר מרבע שעה של עבודה, בתיאבון!

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
אוזני המן טבעוניות
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 15-18:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים במעבד מזון את מרכיבי הבצק ומעבדים לבצק אחיד.

  • 02.

    מערבבים את מרכיבי המילוי.

  • 03.

    מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ ומניחים בכל עיגול כפית גדושה מילוי. אוספים את השוליים למשולש ומהדקים את נקודות החיבור. מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה.

  • 04.

    מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים כ-25 דקות עד להזהבה. בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

    טיימר מופעל

    00:25:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.