מתכון עוגיות אגוזים לפסח | השף הלבן

עוגיות אגוזים לפסח

עוגיות מצוינות לחג הפסח

מאת: מיכל זוביב ניסים
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגיות אגוזים לפסח

המרכיבים ל 15-12 יחידות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים בסיר אדים את החלבונים, סוכר, וקורט מלח, עד שהסוכר נמס ונטמע בתערובת החלבונים.

  • 02.

    מוסיפים 50% מהאגוזים ומממשיכים לערבב במשך דקה.

  • 03.

    מעבירים למיקסר ומערבבים במהירות בינונית כ-3 דקות ומוסיפים את יתרת האגוזים, וניל, קליפת הלימון, וריבת המשמש. מערבבים עד לתערובת אחידה.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 04.

    מחממים תנור ל- 180 מעלות.

  • 05.

    בעזרת מזלף טבול במים מעבירים את העוגיות שצרים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, במרווחים של 2 ס"מ אחת מן השניייה כי העוגיות מתפשטות בתבנית.

  • 06.

    אופים כרבע שעה ומצננים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.