מתכון עוגיות אגוזי לוז ושוקולד לפסח | השף הלבן

עוגיות אגוזי לוז ושוקולד לפסח

עוגיות נימוחות וכשרות לפסח הנאפות מבלילת שוקולד, מרציפן, אגוזי לוז, שקדים וקוקוס

מאת: יפה ימין
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגיות אגוזי לוז ושוקולד

המרכיבים ל 30 יחידות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    במיקסר עם וו גיטרה לערבב את כל החומרים היבשים, להוסיף ביצים ומים לערבב עוד עד לאיחודהחומרים.

  • 02.

    בידיים רטובות ליצור כדורים או אצבעות קטנות להניח בתבנית אפיה מרופדת בניר אפייה.

  • 03.

    לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דק` עד להזהבה. לשים לב לא לייבש את העוגיותכי אז תאבד העסיסיות לצנן היטב.

  • 04.

    להמיס במיקרוגל שוקולד ושמן, לערבב היטב ולטבול את העוגיות בשוקולד המומס.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.