המרכיבים ל 20 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר, עד שמתקבל קרם בהיר.
-
03.
מוסיפים לתערובת ביצה וקמח מצה, עד שנוצרת תערובת אחידה.
-
04.
מוסיפים שוקולד ושקדים, ומערבבים בעדינות.
-
05.
מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצרים עוגיות קטנות, בגודל 2 ס"מ, באמצעות כף, מסדרים במרווחים גדולים בין עוגייה לעוגייה.
-
06.
מחממים בתנור ל-150 מעלות ואופים כ-15 דקות, עד לקבלת גוון חום בהיר.
טיימר מופעל