מתכון עוגיות לפסח | השף הלבן

עוגיות לפסח

עוגיות שוקולד ושקדים לפסח

מאת: איילת מנדלב
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגיות לפסח

המרכיבים ל 20 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר, עד שמתקבל קרם בהיר.

  • 03.

    מוסיפים לתערובת ביצה וקמח מצה, עד שנוצרת תערובת אחידה.

  • 04.

    מוסיפים שוקולד ושקדים, ומערבבים בעדינות.

  • 05.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצרים עוגיות קטנות, בגודל 2 ס"מ, באמצעות כף, מסדרים במרווחים גדולים בין עוגייה לעוגייה.

  • 06.

    מחממים בתנור ל-150 מעלות ואופים כ-15 דקות, עד לקבלת גוון חום בהיר.

    טיימר מופעל

    00:15:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.