קציפת שוקולד ופירורי עוגיות | השף הלבן

קציפת שוקולד ופירורי עוגיות לפסח

קינוח פרווה מעולה מארבעה מצרכים בלבד – כשר לפסח וקל מאוד להכנה.

מאת: דנית סלומון
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
קציפת שוקולד ופירורי עוגיות לפסח
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל 8 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים 8 כוסות או גביעי קינוח. מפזרים חצי מכמות פירורי העוגיות על תחתית הכוסות.

  • 02.

    שמים את השוקולד בקערת זכוכית, מוסיפים ⅔ כוס (180 מ"ל) מנוזל הקצפת ואת הקפה המומס ומחממים במיקרוגל במשך 2-1 דקות עד שהקצפת חמה מאוד. מערבבים אחרי דקה. מוציאים ובוחשים לתערובת חלקה ומבריקה. מורידים 8-6 כפות מתערובת השוקולד לקערית ושומרים בצד לעיטור.

  • 03.

    מקציפים את הקצפת הצמחית הנותרת לקצפת יציבה. מוסיפים לקצפת את יתרת תערובת השוקולד בהדרגה תוך הקצפה. מחלקים חצי מכמות הקצפת בין הכוסות, ומזלפים על הקצפת חצי מכמות תערובת השוקולד השמורה. שומרים 3-2 כפות מפירורי העוגיות הנותרים לעיטור ומחלקים את השאר בין הכוסות. מכסים בקצפת השוקולד הנותרת. מעטרים כל מנה בפירורי העוגיות השמורים ובזילופים של תערובת השוקולד הנותרת.שומרים במקרר עד להגשה.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.