סוכריות לבבות פריכות במילוי שוקולד | השף הלבן

סוכריות לבבות פריכות במילוי שוקולד

פינוק רומנטי לאוהבים! בואו ללמוד להכין עוגיות סוכריות על מקל עם הפתעה

מאת: רות אופק
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סוכריות לבבות פריכות במילוי שוקולד
צילום: רות אופק

המרכיבים ל 28 עוגיות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הבצק וקורצים ממנו לבבות.

  • 02.

    מסדרים בתבנית עם נייר אפיה שכבה אחת של לבבות ומניחים מעל כל לב מקל סוכריה.

  • 03.

    מברישים את דפנות הלבבות בביצה.

  • 04.

    בעזרת כפית או שקית זילוף מניחים כמות של חצי כפית מהממרח במרכז כל לב

  • 05.

    מכסים כל לב בלב נוסף ומהדקים בעדינות.

  • 06.

    מעבירים למקרר לכחצי שעה

  • 07.

    אופים בחום של 160 מעלות במשך 10-12 דקות.

    טיימר מופעל

    00:12:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.