סוכריות לבבות פריכות במילוי שוקולד
פינוק רומנטי לאוהבים! בואו ללמוד להכין עוגיות סוכריות על מקל עם הפתעה
פרווה
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: רות אופק
המרכיבים ל 28 עוגיות:
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את הבצק וקורצים ממנו לבבות.
-
02.
מסדרים בתבנית עם נייר אפיה שכבה אחת של לבבות ומניחים מעל כל לב מקל סוכריה.
-
03.
מברישים את דפנות הלבבות בביצה.
-
04.
בעזרת כפית או שקית זילוף מניחים כמות של חצי כפית מהממרח במרכז כל לב
-
05.
מכסים כל לב בלב נוסף ומהדקים בעדינות.
-
06.
מעבירים למקרר לכחצי שעה
-
07.
אופים בחום של 160 מעלות במשך 10-12 דקות.
טיימר מופעל