סופלה שוקולד כשר לפסח
הקינוח המושלם לחג הפסח: סופלה שוקולד מהיר וטעים במיוחד של רון יוחננוב שמכינים עם שמנת מתוקה של השף הלבן
המרכיבים ל 7-10 יחידות:
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות בתכנית טורבו
-
02.
מניחים את השוקולד בקערה חסינת אש ומוסיפים מעל את השמנת המתוקה.
-
03.
ממיסים בפולסים קצרים במיקרוגל על שהשוקולד נמס
-
04.
מוציאים מהמיקרוגל את השוקולד הנמס ומערבבים היטב
-
05.
מוסיפים את הביצים ובעזרת מטרפה ומערבבים במהירות
-
06.
מוסיפים פנימה את הקמח ואבקת הסוכר ומערבבים שוב עד שמתקבלת בלילה אחידה.
-
07.
מרססים בשמן את הכלים או תבנית השקעים, יוצקים את הבלילה עד 3/4 גובה מהכלי (אם רוצים לשדרג, זה הזמן להכניס שוקולד בנוסף לתוך הבלילה) ומכניסים לתנור.
-
08.
אופים בתנור 10 דקות בלבד או עד הסדק הראשון שנוצר מעל. בכל מקרה חשוב שישאר רוטט במרכז.
טיימר מופעל
-
09.
מוציאים מהתנור. מניחים להצטננות כ-2 דקות.
טיימר מופעל
-
10.
מגישים חם עם הכלי או לחלופין הופכים לצלחת ומגישים עם גלידה ואבקת סוכר מעל.
-
11.
בתאבון!