פנקוטה
פשטות מנצחת: פנקוטה קלאסית שגיא שדרג עם רוטב מפתיע של דבש ונגיעות לימון. קינוח קל, מרשים וטעים במיוחד שמתאים לכל ארוחת חג
המרכיבים ל 4 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את הרוטב: בקלחת מחממים מייפל עם מיץ לימון וקליפת לימון ל- 4 דקות, מסירים מהאש ומצננים בטמפ' החדר.
טיימר מופעל
-
02.
בסיר מחממים את השמנת עם תמצית הוניל, הגראפה והסוכר תוך כדי ערבוב רציף על אש נמוכה.
-
03.
מערבבים ג'לטין עם 3 כפות מים עד להתמצקות ומכניסים את הג'לטין למיקרוגל למשך 30 שניות, מוודאים שהוא נמס ומערבבים.
-
04.
מסננים את הג'לטין לסיר עם השמנת, דרך מסננת, תוך ערבוב בלתי פוסק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
-
05.
מסירים מן האש ובעזרת מצקת מוזגים לכלים אישיים.
-
06.
מעבירים למקרר למשך 5 שעות לפחות. מגישים עם רוטב מעל.