קרם יוגורט ותותי שדה | השף הלבן

קרם יוגורט ותותי שדה

קינוח מפנק מאחד הפירות הטעימים ביותר של החורף!

מאת: דנית סולומון
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
קרם יוגורט ותותי שדה
צילום: יהודה סולומון

המרכיבים ל 6 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרפדים מסננת גדולה המונחת מעל קערה ביריעת כותנה גדולה (בד צפוף, לא טטרה). מערבבים כף סוכר לתוך היוגורט ויוצקים למסננת. מרימים את שולי הבד וקושרים מעל היוגורט. תולים את צרור היוגורט מעל קערה, סוחטים קלות ומשהים לטפטוף למשך 3 שעות, או עד שכמות הנוזלים בקערה מגיעה ל־

  • 02.

    5 כוסות (625 מ"ל).

  • 03.

      מעבירים את היוגורט המנוקז לקערת המיקסר, מוסיפים את יתרת הסוכר, תמצית וניל ואבקת פודינג ומערבלים היטב עד לקבלת קרם סמיך וחלק.

  • 04.

    מוסיפים את מחית התותים בהדרגה, תוך ערבול, עד לפיזור אחיד.

  • 05.

    מסדרים שכבות של קרם יוגורט וקוביות תות בגביעים אישיים שקופים או בכלי הגשה גדול. מעטרים בתותים ובעלי נענע.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.