קרם יוגורט ותותי שדה
קינוח מפנק מאחד הפירות הטעימים ביותר של החורף!
המרכיבים ל 6 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
מרפדים מסננת גדולה המונחת מעל קערה ביריעת כותנה גדולה (בד צפוף, לא טטרה). מערבבים כף סוכר לתוך היוגורט ויוצקים למסננת. מרימים את שולי הבד וקושרים מעל היוגורט. תולים את צרור היוגורט מעל קערה, סוחטים קלות ומשהים לטפטוף למשך 3 שעות, או עד שכמות הנוזלים בקערה מגיעה ל־
-
02.
5 כוסות (625 מ"ל).
-
03.
מעבירים את היוגורט המנוקז לקערת המיקסר, מוסיפים את יתרת הסוכר, תמצית וניל ואבקת פודינג ומערבלים היטב עד לקבלת קרם סמיך וחלק.
-
04.
מוסיפים את מחית התותים בהדרגה, תוך ערבול, עד לפיזור אחיד.
-
05.
מסדרים שכבות של קרם יוגורט וקוביות תות בגביעים אישיים שקופים או בכלי הגשה גדול. מעטרים בתותים ובעלי נענע.