אורז ירוק עם שקדים קלויים | השף הלבן

אורז ירוק עם שקדים קלויים

רחלי קרוט משתפת אותנו במתכון לאורז חגיגי לפסח בתוספת עשבי תיבול רבים ועוד דברים טובים

מאת: רחלי קרוט
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
אורז ירוק עם שקדים קלויים
צילום: רחלי קרוט

המרכיבים ל 4-6:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

      חותכים את הבצל והזוקיני לקוביות וקוצצים את עשבי התיבול דק.

  • 02.

      בסיר רחב ונמוך מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד ריכוך.

  • 03.

      מוסיפים את הזוקיני וממשיכים לטגן עוד 3-5 דקות.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 04.

      מוסיפים את האורז, כל עשבי התיבול, האפונה והפול ומערבבים.

  • 05.

      מוסיפים מים רותחים, מלח ופלפל ומנמיכים את האש להכי נמוכה. סוגרים עם מכסה.

  • 06.

      מבשלים במשך 20 דקות ולאחר מכן סוגרים את האש ומשאירים את הסיר סגור עוד 10 דקות.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 07.

      בינתיים קולים את השקדים על מחבת חמה, ללא שמן, עד שהם מזהיבים.

  • 08.

      מפזרים את השקדים על האורז ומגישים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.