ספאנאקוריזו - אורז עם תרד ובולגרית | השף הלבן

ספאנאקוריזו – אורז עם תרד ובולגרית

דרך מצוינת לחדש את קולקציית מנות האורז שלכם עם תוספת רעננה של תרד, קליפת לימון ופתיתי בולגרית

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
ספאנאקוריזו - אורז עם תרד ובולגרית
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 2-4:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    background:white"

  • 02.

    מחממים שמן במחבת עמוקה או סיר רחב

  • 03.

    ומטגנים את הכרישה והבצל ירוק כ 5-7 דקות עד שהם מתרככים. מוסיפים עגבניות ומטגנים

    טיימר מופעל

    00:07:00
  • 04.

    1-2 דקות נוספות. מוסיפים תרד ומטגנים 2-3 דקות עד שהוא רך וכהה. מוסיפים אורז,

    טיימר מופעל

    00:02:00
  • 05.

    קליפת למון, מלח ופלפל ומטגנים 2 דקות נוספות. מוסיפים מים רותחים, מערבבים, מכסים

    טיימר מופעל

    00:02:00
  • 06.

    במכסה ומבשלים על להבה נמוכה כ 15 דקות עד שהאורז רך. בוזקים פתיתי בולגרית

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 07.

    ומגישים.

קטגוריות

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.