המרכיבים ל 2 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנה:
-
02.
במחבת כבדה מחממים את השמן לחום בינוני.
-
03.
מוסיפים את הג'ינג'ר, זרעי הכמון , הצ'ילי, עלי הדפנה, מלח, מערבבים היטב לדקה.
-
04.
טוחנים את הבצל כמעט עד למחית במעבד מזון ומוסיפים למחבת, מערבבים ל10-12 דקות עד קבלת צבע זהוב.
טיימר מופעל
-
05.
מוסיפים את הכרובית והמים, מערבבים ל-5 דקות לריכוך קל של הכרובית.
טיימר מופעל
-
06.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים ל-10 דקות.
טיימר מופעל
-
07.
מתבלים בכוסברה, אבקת הכמון וגרמסאלה.
-
08.
מוסיפים את אבקת המנגו והכורכום ומערבבים קלות.
-
09.
מבשלים במשך כמה דקות נוספות ומגישים חם.