שעועית אדומה - מתכון מהיר למנה מעולה כתוספת לאורז | השף הלבן

שעועית אדומה כתוספת לאורז 

תוספת שהיא גם מנה בפני עצמה, משביעה וטעימה

מאת: השף אבי שליסל
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
שעועית אדומה כתוספת לאורז 

המרכיבים ל 4 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים קלות את הבצל הגזר ומוסיפים את השעועית.

  • 02.

    מוסיפים את הרסק עגבניות וממשיכים לטגן מוסיפים את אבקת המרק מערבבים ומוסיפים מים מבשלים עד שהשעועית רכה

  • 03.

    במידה וחסרים מים מוסיפים מים רותחים לא לשכוח לבחוש מידי פעם.

  • 04.

     כשהשעועית רכה מתבלים במלח פלפל מעט סוכר ומוסיפים עשב תיבול רצוי .

  • 05.

    ניתן להוסיף תבלינים כמו פפריקה חריפה או מתוקה. קארי מעט

  • 06.

    לא לשכוח לטגן אותם קלות בתחילת הבישול.

  • 07.

    להגיש עם אורז לבן או צהוב או ירוק.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.