שעועית אדומה כתוספת לאורז
תוספת שהיא גם מנה בפני עצמה, משביעה וטעימה
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 4 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים קלות את הבצל הגזר ומוסיפים את השעועית.
-
02.
מוסיפים את הרסק עגבניות וממשיכים לטגן מוסיפים את אבקת המרק מערבבים ומוסיפים מים מבשלים עד שהשעועית רכה
-
03.
במידה וחסרים מים מוסיפים מים רותחים לא לשכוח לבחוש מידי פעם.
-
04.
כשהשעועית רכה מתבלים במלח פלפל מעט סוכר ומוסיפים עשב תיבול רצוי .
-
05.
ניתן להוסיף תבלינים כמו פפריקה חריפה או מתוקה. קארי מעט
-
06.
לא לשכוח לטגן אותם קלות בתחילת הבישול.
-
07.
להגיש עם אורז לבן או צהוב או ירוק.