מוסקה של קישואים, רוטב פלפלים קלויים ועדשים שחורות | השף הלבן

מוסקה של קישואים, רוטב פלפלים קלויים ועדשים שחורות

אודי ברקן ואושר אידלמן עם מתכון למוסקה מקורית נפלאה עם קישואים ועדשים שחורות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מוסקה של קישואים, רוטב פלפלים קלויים ועדשים שחורות
צילום: אודי דגן עיצוב: חמוטל יעקובוביץ'

המרכיבים ל 6-8:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: תבנית מלבנית 20X25

הוראות הכנה:

  • 01.

    מתחילים בצליית הירקות: מחממים תנור ל220 מעלות על מצב טורבו ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

  • 02.

    קוצצים דק את כל החומרים למעט הקישואים.

  • 03.

    מערבבים את הרוטב עם הקישואים ומסדרים בתבנית התנור. צולים כ-15 דקות עד לריכוך.

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 04.

    לרוטב הפלפלים: טוחנים את כל החומרים בבלנדר לקרם חלק.

  • 05.

    מורידים את טמפ' התנור ל180 מעלות ומסדרים את המוסקה: שופכים מעט מהרוטב לתחתית התבנית. מסדרים שכבת קישואים, 4 פרוסות גבינה, חצי מכמות העדשים, וחצי מכמות הרוטב שנשאר.

  • 06.

    חוזרים על הפעולה – קישואים, 3 פרוסות גבינה, עדשים, רוטב ומסיימים עם 4 פרוסות גבינה צהובה.

  • 07.

    מכסים בנייר כסף וצולים כ-20 דקות.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 08.

    מורידים את נייר הכסף וצולים בתנור עוד כ-10 דקות עד שהגבינה משחימה.

    טיימר מופעל

    00:10:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.