פולנטה עם פטריות של יונית צוקרמן - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פולנטה עם פטריות

אין כמו פולנטה שמכינים בבית, והכי טעים לשדרג אותה גם עם פטריות! קבלו מתכון מצוין של יונית צוקרמן שישדרג לכם את ארוחת הערב בבית

מאת: יונית צוקרמן
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פולנטה עם פטריות
צילום: יונית צוקרמן עיצוב: יונית צוקרמן

המרכיבים ל 8:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: סיר בקוטר 20 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הפולנטה:

  • 02.

    שמים בסיר שמנת לבישול וגרגירי תירס ומבשלים על אש קטנה 20-30 דקות, לאחר מכן מסירים מהאש, טוחנים את השמנת והתירס בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 03.

    מוסיפים מלח, פלפל, אגוז מוסקט, חמאה, קמח תירס ופרמזן ומערבבים היטב. מבשלים כ-3 דקות נוספות.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 04.

    הכנת הפטריות:

  • 05.

    פורסים את הבצלים לרצועות ומטגנים אותם במחבת עם שמן זית עד להזהבה. חותכים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים אותם לטיגון הבצל.

  • 06.

    מוסיפים למחבת את היין, ממתינים כ-5 דקות עד לצמצום ומוסיפים את התבלינים. מבשלים כ-2-3 נוספות.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 07.

    הגשה:

  • 08.

    בצלחת עמוקה שמים פולנטה ומעליה את הפטריות. מפזרים מעל כל מנה מעט גבינת פרמזן ועלי בזיליקום

  • 09.

    מגישים חם

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.