פולנטת שוק פולנטה - פולנטת שוק עם פטריות וגבינה לשבועות | השף הלבן

פולנטת שוק

פולנטת תירס עשירה ונהדרת שמוגשת בצנצנת יחד עם פטריות, אספרגוס, גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו, בלסמי וצ'ילי גרוס ממש כמו במסעדות. מתכון שישאיר רושם בחג השבועות

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פולנטה עם פטריות
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 2 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מחבת עם שמן זית ושום, מוסיפים את הפטריות והמלח ומטגנים כ-4 דקות. מוסיפים את האספרגוס ומטגנים כ-3-4 דקות נוספות

    טיימר מופעל

    00:04:00
  • 02.

    מחממים את הפולנטה במחבת קטנה עד לבעבוע עדין

  • 03.

    מעבירים את הפולנטה לאחר ההכנה לצנצנות 

  • 04.

    ממלאים עד לחצי מהגובה

  • 05.

    מניחים מעל הפולנטה את הירקות, מפזרים מעט צ'ילי גרוס וגילופי פרמג'יאנו רג'יאנו

  • 06.

    מוסיפים מעל בלסמי מצומצם ומגישים חם

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.