פולנטת שוק
פולנטת תירס עשירה ונהדרת שמוגשת בצנצנת יחד עם פטריות, אספרגוס, גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו, בלסמי וצ'ילי גרוס ממש כמו במסעדות. מתכון שישאיר רושם בחג השבועות
חלבי
סוג מתכון
10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 2 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים מחבת עם שמן זית ושום, מוסיפים את הפטריות והמלח ומטגנים כ-4 דקות. מוסיפים את האספרגוס ומטגנים כ-3-4 דקות נוספות
טיימר מופעל
-
02.
מחממים את הפולנטה במחבת קטנה עד לבעבוע עדין
-
03.
מעבירים את הפולנטה לאחר ההכנה לצנצנות
-
04.
ממלאים עד לחצי מהגובה
-
05.
מניחים מעל הפולנטה את הירקות, מפזרים מעט צ'ילי גרוס וגילופי פרמג'יאנו רג'יאנו
-
06.
מוסיפים מעל בלסמי מצומצם ומגישים חם