מתכון בטטות אפויות בחלב קוקוס ובצל | השף הלבן

בטטות אפויות בחלב קוקוס ובצל

פרוסות בטטה ברוטב מתקתק=חריף של חלב קוקוס ותבלינים, מנה מתאימה כתוספת או בפני עצמה

מאת: שף אבי שליסל
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
בטטות אפויות בחלב קוקוס ובצל

המרכיבים ל 5 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    עורכים בתבנית את הבטטות והבצל.

  • 02.

    מערבבים את חלב הקוקוס עם מים ותבלינים.

  • 03.

    שופכים את התערובת על הבטטות ואופים כ-40 דקות בחום 180 מעלות.

    טיימר מופעל

    00:40:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.