מתכון תפוחי אדמה בשום ורוזמרין | השף הלבן

תפוחי אדמה בשום ורוזמרין

תוספת טעימה ומפנקת

מאת: קובי פרסול
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
תפוחי אדמה בשום ורוזמרין

המרכיבים ל 6 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום 220 מעלות.

  • 02.

    מסדרים את תפוחי האדמה בכלי חרס או פיירקס ויוצקים מעל בצורה שווה את שמן הזית.

  • 03.

    מפזרים את התבלינים מעל, מכסים בנייר כסף ומעבירים לתנור למשך 30-40 דקות. לאחר ריכוך תפוחי האדמה פותחים את נייר הכסף ומחזירים לתנור עד לקבלת צבע חום צלוי.  

    טיימר מופעל

    00:40:00

הידעת?

להכין ארוחה מושלמת זאת אומנות בפני עצמה. כמובן שצריך מנה עיקרית נהדרת שתשמש ככוכב הערב. אולם לא פחות חשוב זה לבחור מנות צד שישמשו תוספות משלימות. מכיוון שהתאמת מנות עיקריות ומשניות היא לא תמיד משימה קלה, כדאי לדעת כמה שיותר מנות משלימות. אחת המנות שתמיד כדאי להכין היא תפוחי אדמה בתנור. גם מדובר במנה קלה, מאוד טעימה ומתאימה להרבה סוגי מנות עיקריות. היא עובדת עם בשר, עוף, חלבי ואפילו צמחוני/טבעוני.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.