תפוחי אדמה ממולאים בפטריות ופטה של תומר אומנסקי
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
בינוני
רמת מיומנות
צילום: תומר אומנסקי
עיצוב: תומר אומנסקי
המרכיבים ל 12 מנות:
מרכיבים:
- מרכיב בדיקה
- בדיקה בדיקה
מרכיב בדיקה בדיקה
- בדיקה
גודל תבנית: תבנית תנור
הוראות הכנה:
לעוגה בדיקה
-
01.
בדיקה
לציפוי בדיקה
-
01.
בדיקה בדיקה
-
02.
בדיקה
-
03.
בדיקה
לקישוט בדיקה
-
01.
בדיקה
הידעת?
• ניתן להמיר את הפטריות בקוביות בטטה או תירס או בצל מטוגן
• יש לאכול את המנה חמה ישר מהתנור
• על מנת לוודא שתפוחי האדמה רכים ניתן להכניס לתוכם קיסם
• ניתן גם לבשל את תפוחי האדמה במים רותחים 30-40 דקות