השף הלבן מציג - מתחם הפודיז של תנובה | השף הלבן

מצה בריי עשבי תיבול וגבינות

מתכון כשר לפסח ומפנק לכל המשפחה – רון יוחננוב עם מצה בריי בשילוב פטה עיזים של פיראוס ועשבי תיבול

לזניית מצות עם גבינות ותרד

עשירה בגבינות ומעולה לכל המשפחה – עדי קלינגהופר עם מתכון כשר לפסח של לזניית מצות עם פטה עיזים של פיראוס

בורקיטס כשר לפסח במילוי בלקני

בצק פריך עשיר ללא גלוטן במילוי פטה עיזים של פיראוס וחציל קלוי
תפוחי אדמה ממולאים בפטריות ופטה של תומר אומנסקי

תפוחי אדמה ממולאים בפטריות ופטה של תומר אומנסקי

גראטן טריו ירקות שורש ברוטב שמנת פסטו של רון יוחננוב

הגראטן שלא תוכלו לעמוד בפניו - גרסה צבעונית מיוחדת עם שמנת לבישול 10% של השף הלבן. אתם חייבים לנסות!

קיש ספירלה רטטוי של רחלי קרוט

רחלי קרוט מציגה מתכון לקיש צבעוני במיוחד של ירקות רטטוי ומילוי שמנת קרמי ומפנק. חגיגה לעיניים ולחיך!

ניוקי טריקולור ברוטב שמנת ופרמז'ן של תומר אומנסקי

לכבוד החג הכי צבעוני שיש - פורים, תומר אומנסקי בחר להכין ניוקי תפוחי אדמה בשלושה צבעים. את המנה עוטף רוטב שמנת פרמזן עשיר ומפנק.

רביולי טריקולור של שחר ואורן

לכבוד פורים שחר ואורן הביאו לכם מנה צבעונית שחוגגת את הצבעים הטבעיים שיש בירקות שכולנו אוהבים. את הבצק מכינים מסלק; את המילוי מכינים מתרד, ואת הרוטב מבטטה. ביס שלמות.

פוקאצ'ה גראטן תפו"א, מוצרלה, בצל ורוזמרין של עדי קלינגהופר

קריספיות, נימוחות, אוריריות ועסיסיות, והכל באותו הביס . עדי קלינגהופר במתכון מיוחד שהוא גן עדן לחובבי הפחמימות.

מאפה כרובית וגבינות של תומר אומנסקי

המנה הזו תגנוב את ההצגה בכל ארוחה. תומר אומנסקי עם כרובית וולינגטון במילוי גבינות שאתם חייבים להכין.

תפוח אדמה מדורה ברוטב ארבע גבינות

מכירים את תפוחי האדמה האלה שאתם מוציאים ממדורה וטורפים? אפשר להכין אותם גם בבית, ואפשר גם להפוך אותם למנה של ממש עם רוטב שלוש גבינות עשיר וסמיך.

לזנית רביולי של בן שי

כמו לזניה אבל עם רביולי, זה win-win

ספוליאטלה גבינות מלוח מ-5 מצרכים של רחלי קרוט

המתכון הזה ישנה את כל מה שידעתם על ספוליאטלה. רחלי קרוט מדגימה איך להכין בקלות ספוליאטלה מלוח בעזרת טריק שלא חשבתם עליוץ

כדורי שום במילוי גבינת חמד של רחלי קרוט

דמיינו לכם שיכלתם לתלוש עננים ארומטיים ממולאים בגבינה משובחת לארוחה הקרובה שלכם. עכשיו תפסיקו לדמיין ותכירו את כדורי השום במילוי חמד שאתם חייבים להכין!
חלת פרמג'יאנו רג'יאנו

חלת פרמג'יאנו רג'יאנו (חלת פרמזן)

מתכון של אפרת ליכטנשטט לחלה חגיגית ומיוחדת עם שדרוג של גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו. לא תאמינו כמה הגבינה משדרגת את החלה הקלאסית והופכת אותה לטעימה במיוחד

בורקס מצות משפחתי במילוי גבינות

אם אתם חייבים בורקס טרי - זה המתכון בשבילכם. רחלי קרוט עם מתכון לבורקס מצות משפחתי במילוי פטה עיזים של פיראוס – כשר לפסח וטעים במיוחד

שלושה רטבים לפסטה

אם אתם אוהבים פסטה - זה המתכון בשבילכם. אפרת ליכטנשטט מראה איך מכינים 3 רטבים טעימים במיוחד בקלות ובמהירות, עם שמנת לבישול של השף הלבן

מאצ׳וס- מצה נאצ׳וס

מגש נאצ׳וס בסגנון ים תיכוני מושלם לאירוח לפסח, עם נאצ׳וס מצות מתובלות וקריספיות, ירקות צבעוניים ופטה

הפודיז של תנובה

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.