עוגת דבש מנצחת
מתכון לעוגת דבש מרשימה במיוחד, קלה ומהירה להכנה. אידיאלית לאירוח בארוחות ראש השנה! רוצים להפוך אותה למרשימה במיוחד? החליפו את זיגוג הרויאל בקצפת
המרכיבים ל 10:
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים ביצים עם סוכר בעזרת מערבל במשך כ-3 דקות לקבלת בלילה בהירה ותפוחה. ומוסיפים את יתר המרכיבים פרט לקמח ולאבקת האפייה.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה לקראת הסוף ומערבבים מעט רק עד לקבלת תערובת אחידה.
-
03.
מעבירים לתבנית משומנת היטב ואופים בחום של 165 מעלות עד שהעוגה יציבה וקיסם יוצא יבש.
-
04.
לקישוט מפזרים אבקת סוכר או רויאל אייסינג על גבי העוגה. למראה חגיגי ניתן למרוח בקצפת. מגישים לצד פירות חתוכים.
-
05.
בתאבון!
הידעת?
אם יש קינוח אחד שמיד גורמת לישראלים לחשוב על ראש השנה, הוא ללא ספק עוגת דבש. על אף שהיא קינוח חובה לראש השנהף, זה לא אמור שהיא אפשר לאכול אותה בשאר השנה. אז אם חשקה נפשכם בעוגת דבש מתוקה ומפנקת, כל מה שאנחנו צריכים זה מתכון פשוט ומנצח. אז הבאנו לכם מתכון לעוגת דבש מרשימה במיוחד, קלה ומהירה להכנה. אידיאלית לאירוח בארוחות ראש השנה! רוצים להפוך אותה למרשימה במיוחד? החליפו את זיגוג הרויאל בקצפת.