קראוסון שוקולד קל להכנה ובמתכון ביתי
מתכון מהיר וקל לקרואסון שוקולד עם פצפוצי שוקולד.
חלבי
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 8-10 קוראסונים:
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת הבצק:
-
02.
שמים בקערה את כל המרכיבים, ומערבבים.
-
03.
לשים הרבה עד שמרגישים שהבצק לא דביק ומוכן להכנה.
-
04.
כשהבצק מוכן, מרדדים אותו בעזרת מערוך עד לקבלת עובי של 1/2 ס"מ.
-
05.
מפזרים על הבצק פצפוצי שוקולד.
-
06.
מגלגלים את הבצק עם הפצפוצים לצורה של קוראסון. מי שרוצה יכול גם לגרד בפומפיה שוקולד ולפזר על הקראסון. יש לאפות את הקוראסון בחום של 150 מעלות, בין 20 ל-25 דקות. בתאבון!
טיימר מופעל