קראוסון שוקולד קל להכנה (סהרון) | השף הלבן

קראוסון שוקולד קל להכנה ובמתכון ביתי 

מתכון מהיר וקל לקרואסון שוקולד עם פצפוצי שוקולד.

מאת: ספיר איגל
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
קראוסון שוקולד קל להכנה ובמתכון ביתי 

המרכיבים ל 8-10 קוראסונים:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת הבצק:

  • 02.

    שמים בקערה את כל המרכיבים, ומערבבים.

  • 03.

    לשים הרבה עד שמרגישים שהבצק לא דביק ומוכן להכנה.

  • 04.

    כשהבצק מוכן, מרדדים אותו בעזרת מערוך עד לקבלת עובי של 1/2 ס"מ.

  • 05.

    מפזרים על הבצק פצפוצי שוקולד.

  • 06.

    מגלגלים את הבצק עם הפצפוצים לצורה של קוראסון. מי שרוצה יכול גם לגרד בפומפיה שוקולד ולפזר על הקראסון. יש לאפות את הקוראסון בחום של 150 מעלות, בין 20 ל-25 דקות. בתאבון!

    טיימר מופעל

    00:25:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.