מרק עדשים חומות
מרק עדשים חומות בגרסה בשרית ובתוספת פרוסות חזה אווז מעושן מטוגן, מנה משביעה ומושקעת, לארוחת שבת או לכל אירוע
בשרי
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 4 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
קוצצים את הבצל, הסלרי, הגזר, שום וחזה האווז לקוביות קטנות.
-
02.
מטגנים בסיר, בכף שמן זית את הירקות והאווז עד ריכוך קל של הירקות. מוסיפים את הנוזל, העדשים, הבזיליקום והטימין, ומתבלים במלח ופלפל.
-
03.
מבשלים 40 דקות בחום בינוני עד שעה לריכוך מלא של העדשים.
טיימר מופעל
-
04.
מרסקים בבלנדר כמות של כוס אחת מהמרק ומחזירים לסיר.
-
05.
מוסיפים את מיץ הלימון, מרתיחים ומשלימים תיבול של מלח.
-
06.
מעבירים לקערות ההגשה, קוצצים 2 עליי סלרי ירוקים דק, מעטרים את המרק ומגישים.