מתכון גליל בשר במילוי פרג ואגוזים | השף הלבן

גליל בשר במילוי פרג ואגוזים

מנה בשרית מעודנת בתוספת פרג מתקתק ואגוזים

מאת: אבי שליסל
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
גליל בשר במילוי פרג ואגוזים

המרכיבים ל 4 מנות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפרג עם היין המתוק עד שהוא מתרכך.

  • 02.

    מסירים מהאש ומערבבים עם האגוזים.

  • 03.

    משטחים את פרוסות הבשר ומתבלים בפלפל שחור גרוס.

  • 04.

    מניחים מעט ממילוי הפרג והאגוזים על כל חתיכת בשר, ומגלגלים למעין סיגר. סוגרים בעזרת קיסמים.

  • 05.

    במחבת עם מכסה מחממים את השמן וצורבים את גלילי הבשר מכל הצדדים.

  • 06.

    שופכים את השמן ומטגנים קלות את הבצל במחבת ללא שמן.

  • 07.

    מערבבים ומוסיפים את אבקת המרק. יוצקים את היין, מביאים לרתיחה ומוסיפים כוס מים.

  • 08.

    מניחים את גלילי הבשר ברוטב ומבשלים כשעה על אש נמוכה, עד שהבשר מוכן.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.