מתכון לעוגת קרפ שוקולד במילוי קרם גבינה | השף הלבן

מתכון לעוגת קרפ שוקולד במילוי קרם גבינה

עוגת השכבות המרשימה הזאת מבוססת על הנחת העבודה שכולם אוהבים קרפ! כאן הוא עשיר ושוקולדי, ומלווה בקרם גבינה מתוק בניחוח וניל

מאת: חוברת שבועות תנובה 2017
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
מתכון לעוגת קרפ שוקולד במילוי קרם גבינה

המרכיבים ל 10:

לרכישת המוצרים למתכון:
גודל תבנית: עוגה בקוטר 24 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הקרפים: מערבבים את החומרים במטרפה לבלילה אחידה. מכסים ומניחים במקרר למשך שעתיים (ועד לילה). משמנים במעט חמאה מחבת בקוטר 24-22  ס"מ עם ציפוי למניעת הידבקות. מחממים את המחבת על אש בינונית גבוהה ויוצקים לתוכה כוס מבלילת הקרפים. מטים את המחבת, כדי שהבלילה תתפשט באופן אחיד. כשמופיעות בועות על פני הקרפ.הופכים בעדינות ומטגנים כחצי דקה נוספת, עד הזהבה. מעבירים את הקרפ לצלחת (אם הקרפים הראשונים לא יוצאים יפים, לא נורא – זה קורה גם לטבחים הכי מדופלמים). מכינים באותו אופן קרפים נוספים מיתרת הבלילה ועורמים אותם בצלחת.

  • 02.

    מכינים את קרם הגבינה: מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר והווניל, וכשמתקבלת קצפת יציבה מוסיפים את הגבינה בהדרגה, תוך כדי ערבול איטי, כדי לשמור על נפח הקרם.

  • 03.

    מרכיבים את העוגה: מניחים קרפ בצלחת הגשה ומורחים עליו 3 כפות מהקרם בשכבה אחידה. ממשיכים ויוצרים שכבות של קרפים וקרם. אם רוצים, אפשר לפזר פירורי שוקולד בין השכבות.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.