סלט בורגול ושעועית ירוקה | השף הלבן

סלט בורגול ושעועית ירוקה

סלט בורגול ושעועית ירוקה

מאת: שפית ליטל ארזי
פרווה סוג מתכון
10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סלט בורגול ושעועית ירוקה
צילום: שפית ליטל ארזי עיצוב: שפית ליטל ארזי

המרכיבים ל 4:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    יש להשרות את הבורגול במים לפי הוראות יצרן. לצנן מעט.

  • 02.

    לערבב את מצרכי הרוטב בעזרת מטרפה.

  • 03.

    בקערה עמוקה לערבב את כל מצרכי הסלט מלבד העגבניות שרי והזיתים, להוסיף את הרוטב ולהמשיך לערבב.

  • 04.

    על צלחת הגשה, להניח מן הסלט ולעטר בעגבניות שרי וזיתים.קלוריות: 465 למנה | נקודות שומרי משקל: 8 למנה

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.