סלט בורגול ושעועית ירוקה
סלט בורגול ושעועית ירוקה
פרווה
סוג מתכון
10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: שפית ליטל ארזי
עיצוב: שפית ליטל ארזי
המרכיבים ל 4:
הוראות הכנה:
-
01.
יש להשרות את הבורגול במים לפי הוראות יצרן. לצנן מעט.
-
02.
לערבב את מצרכי הרוטב בעזרת מטרפה.
-
03.
בקערה עמוקה לערבב את כל מצרכי הסלט מלבד העגבניות שרי והזיתים, להוסיף את הרוטב ולהמשיך לערבב.
-
04.
על צלחת הגשה, להניח מן הסלט ולעטר בעגבניות שרי וזיתים.קלוריות: 465 למנה | נקודות שומרי משקל: 8 למנה