כריך פתוח של סלט חצילים ופלפלים
כריך נהדר ומרשים, מלא בטעמים!
חלבי
סוג מתכון
40 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: שפית ליטל ארזי
עיצוב: שפית ליטל ארזי
המרכיבים ל 4 כריכים:
הוראות הכנה:
-
01.
הכנת הסלט:
-
02.
לקלות את הפלפלים והחצילים בשלמותם על הגריל/ גז עד שהם חרוכים לגמרי ובשר החציל שינה את צבעו ללבן. להוציא את תוכן החציל ולהניח בתוך מסננת כ-15 דקות. את הפלפל יש להניח בקערה ולעטוף בניילון נצמד, כאשר הפלפלים מתקררים מעט, יש לקלף ולהניח יחד עם החציל במסננת.
טיימר מופעל
-
03.
לקצוץ דק-דק את הפלפל והחציל ולערבב יחד עם שאר מרכיבי הסלט.הרכבת הכריך:על פרוסת לחם יש למרוח בנדיבות מהסלט, לפורר גבינת חמד, לפזר מעט עירית קצוצה וזיתים שחורים, להניח מספר עלי נענע ולזרזף מעל שמן-זית.