לביבות תפוח עץ, קינמון ופטל - מנה ממכרת! | השף הלבן

לביבות תפוח עץ, קינמון ופטל

בואו להתפנק עם מתכון ללביבות נהדרות ולצידן, מטבלים בטעמים

מאת: אודי ברקן
פרווה סוג מתכון
https://youtu.be/_godF1mhcZg
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנרק

המרכיבים ל 10 לביבות:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    tab-stops:list 0pt"

  • 02.

    מחממים תנור ל220 מעלות.

  • 03.

    tab-stops:list 0pt"

  • 04.

    בקערה קטנה מערבבים את זרעי

  • 05.

    הצ'יה עם

  • 06.

    משקה הסויה

  • 07.

    ומניחים בצד למספר דקות.

  • 08.

    tab-stops:list 0pt"

  • 09.

    סוחטים את התפוחים המגוררים

  • 10.

    ומערבבים עם שאר החומרים למעט אבקת הסוכר.

  • 11.

    tab-stops:list 0pt"

  • 12.

    מרפדים תבנית עם נייר אפייה,

  • 13.

    מרססים מעט שמן, יוצרים לביבות באמצעות כף ומניחים במרווחים על נייר האפייה.

  • 14.

    tab-stops:list 0pt"

  • 15.

    אופים כ-10 דקות עד השחמה.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 16.

    tab-stops:list 0pt"

  • 17.

    מוציאים ומפזרים מעט אבקת סוכר.

  • 18.

    tab-stops:list 0pt"

  • 19.

    מגישים עם

  • 20.

    מעדני הסויה

  • 21.

    בטעמים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.