בלינצ'ס אפרסקים ביולו שוקולד לבן | השף הלבן

בלינצ'ס אפרסקים ביולו שוקולד לבן

הכנת מלית האפרסקים דורשת קצת עבודה, אז הלכנו על חיים קלים בשאר הגזרות: בלינצ'ס מוקפאים של "מעדנות" ויולו שוקולד לבן כרוטב הגשה. טעים וחגיגי

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
בלינצ'ס אפרסקים ביולו שוקולד לבן
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל 10:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את המלית. מרפדים תבנית בגודל בינוני בנייר אפייה. משמנים את הנייר בכל כמות החמאה. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).

  • 02.

    מערבבים את הקונפיטורה עם מי פריחת ההדרים ועם הקורנפלור. חוצים ומגלענים את האפרסקים או הנקטרינות וחותכים כל חצי ל־6 פלחים. מערבבים את הפלחים עם הקונפיטורה ומסדרים אותם בשכבה אחת על תחתית התבנית. זורים למעלה את הסוכר. אופים במרכז התנור במשך 30 דקות עד שהאפרסקים מתרככים. מעבירים את תכולת התבנית לקערה ומצננים.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 03.

    פורשים את הבלינצ'ס על משטח העבודה. מניחים מתערובת האפרסקים על השליש התחתון של כל עלה, מקפלים את הצדדים מעל המלית ומגלגלים לגליל הדוק. מסדרים את הבלינצ'ס הממולאים בכלי אחד או בכלים אישיים חסיני־חום.

  • 04.

    לפני ההגשה מחממים את הגריל של התנור. מברישים את הבלינצ'ס בחמאה מומסת ומזהיבים תחת הגריל החם. יוצקים על כל מנה יולו שוקולד לבן ומעטרים בפיסטוקים קצוצים.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.