סופגניית יולו לילדים | השף הלבן

סופגניית יולו לילדים

עדין לא מצאנו ילד שיסרב לסופגניה השוקולדית הזאת

מאת: רולדין
חלבי סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סופגניית יולו לילדים
צילום: שלומי ארביב

המרכיבים ל 15:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הבצק:

  • 02.

    מכניסים למיקסר: קמח , סוכר  ושמרים , ומערבבים למשך דקה.   

  • 03.

    מוסיפים מים קרים, ביצים, תמציות וברנדי, וממשיכים לערבל במשך 3 דקות במהירות נמוכה. מעבירים למהירות גבוהה למשך 3 דקות.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 04.

    מוסיפים מלח וחמאה ומערבלים  4 דקות נוספות במהירות גבוהה.

    טיימר מופעל

    00:04:00
  • 05.

    יוצרים כדורים במשקל של כ-50 גרם ומניחים על מגש מרוח בשמן, במרווחים של  4-5 סמ' . מכסים במגבת, ומניחים לתפוח למשך שעתיים במקום חמים.

  • 06.

    מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק . השמן מוכן לטיגון כאשר מכניסים ידית של כף עץ ונוצרות בועות סביבה

  • 07.

    מטגנים 2-3 דקות כל צד של הסופגנייה, כשמתחילים בצד שתפח, עד קבלת גוון חום זהבהב.הכנת הציפוי:ממיסים את השוקולד הלבן בקערה בעזרת מיקרו בפולסים של 20 שניות תוך כדי ערבוב.לאחר המסה מלאה מערבבים את השמן עם השוקולד עד לקבלת תערובת אחידההרכבת הסופגניה:

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 08.

    ממלאים בעזרת שק זילוף עם צנטר חלק מספר 7 את הסופגניה במעדן יולו חלב בחלקה העליון.

  • 09.

    טובלים את הסופגניה בציפוי ומנערים היטב על מנת ליצור ציפוי דק ואחיד .

  • 10.

    מסדרים מעל את שברי העוגיות

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.