סלמון אפוי בלימון ודבש | השף הלבן

סלמון אפוי בלימון ודבש

בפסח הולכים על בטוח עם מנת דגים מנצחת: סלמון אפוי בתנור שלשנה מתוקה משתדך אליו רוטב לימון ודבש

מאת: דגי תנובה
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
https://youtu.be/BTr7HuU36Vg
צילום: אפיק גבאי

המרכיבים ל 5:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    בקערית קטנה מערבבים את שמן הזית עם הדבש, עלי הטימין ומלח ופלפל בנדיבות (ניתן להוסיף זרעי חרדל אם אוהבים).

  • 03.

    מניחים את פילה הסלמון על תבנית עם נייר אפייה. מושחים בתערובת שמן הזית והדבש. מסדרים מעל את פרוסות הלימון, כך שיכסו את הדג בצורה יפה וחופפת.

  • 04.

    מכניסים לתנור החם ואופים 22-28 דקות, עד שהדג עשוי לחלוטין ומגישים מי

    טיימר מופעל

    00:28:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.