אורז ירוק עם אפונה עדינה ופול | השף הלבן

אורז ירוק עם אפונה עדינה ופול

גרסה חגיגית לאורז הירוק בתוספת מעשירה של אפונה ופול

מאת: שף חיים כהן
פרווה סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
אורז ירוק עם אפונה עדינה ופול
צילום: דניאל לילה עיצוב: עמית פרבר

המרכיבים ל 6-8:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן בסיר, מוסיפים את האורז ועשבי התיבול ומערבבים.

  • 02.

    מוסיפים אפונה, פול , מלח, תבלינים  ומים רותחים, מביאים לרתיחה.מנמיכים את הלהבה , מכסים במגבת ומכסה ומבשלים על להבה נמוכה כ- 20 דקות.

    טיימר מופעל

    00:20:00

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.