סרדינים ממולאים על מצע במיה
מנת סרדינים מרשימה וחגיגית שתהווה מנת פתיחה מושלמת לארוחת ליל הסדר
פרווה
סוג מתכון
40 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: דניאל לילה
עיצוב: עמית פרבר
המרכיבים ל 6:
הוראות הכנה:
-
01.
לסרדינים:
-
02.
מערבבים את כל חומרי המלית, מניחים כפית מהמלית על סרדין אחד, מכסים בסרדין נוסף ומהדקים.
-
03.
מקמחים את הסרדינים משני הצדדים ומטגנים עד הזהבה.לסלט הבמיה:
-
04.
מבשלים את הבמיה במים רותחים כ- 6 דקות ומייבשים.
טיימר מופעל
-
05.
מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את השום והבמיה ומטגנים 6-5 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים.לגרידת העגבניות:
-
07.
מערבבים את כל החומרים .להגשה:מסדרים את הבמיה על גבי צלחת הגשה, מניחים את הסרדינים ומעליהם יוצקים את גרידת העגבניות.