סרדינים ממולאים על מצע במיה | השף הלבן

סרדינים ממולאים על מצע במיה

מנת סרדינים מרשימה וחגיגית שתהווה מנת פתיחה מושלמת לארוחת ליל הסדר

מאת: שף חיים כהן
פרווה סוג מתכון
40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סרדינים ממולאים על מצע במיה
צילום: דניאל לילה עיצוב: עמית פרבר

המרכיבים ל 6:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    לסרדינים:

  • 02.

        מערבבים את כל חומרי המלית, מניחים כפית מהמלית על סרדין אחד, מכסים בסרדין נוסף ומהדקים.

  • 03.

        מקמחים את הסרדינים משני הצדדים ומטגנים עד הזהבה.לסלט הבמיה:

  • 04.

       מבשלים את הבמיה במים רותחים כ- 6 דקות ומייבשים.

    טיימר מופעל

    00:06:00
  • 05.

       מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את השום והבמיה ומטגנים 6-5 דקות.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 06.

       מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים.לגרידת העגבניות:

  • 07.

    מערבבים את כל החומרים .להגשה:מסדרים את הבמיה על גבי צלחת הגשה, מניחים את הסרדינים ומעליהם יוצקים את גרידת העגבניות.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.