בורקס תרד
מי יסרב לבורקס חם במילוי תרד?
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
בינוני
רמת מיומנות
המרכיבים ל 12 יחידות:
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-190מעלות.
-
02.
מכינים את המילוי: קוצצים את התרד דק-דק ומטגנים קלות במחבת עם שמן.
-
03.
מעבירים את התרד לקערה ומערבבים עם יתר החומרים.
-
04.
על גבי משטח עבודה פותחים את הבצק וחותכים 3 רצועות מלבניות בגודל 8/30 ס"מ.
-
05.
לאורך כל רצועת בצק מניחים כ-1/3 ממלית התרד והגבינות.
-
06.
מקפלים את הבצק היטב מעל המילוי, מגלגלים ומותחים לצדדים, עד שנוצר גליל באורך של כ-50 ס"מ.
-
07.
סוגרים כל רצועה לצורת שבלול ומניחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
-
08.
מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
-
09.
אופים בחום של 190 מעלות במשך כ-40 דקות עד שהבורקס זהוב. מגישים חם.
טיימר מופעל