סלט טאבולה | השף הלבן

סלט טאבולה

יונית צוקרמן משתפת אותנו במתכון הסודי והמהיר שלה לסלט טאבולה עם שידרוג של פתיתי כרובית

מאת: יונית צוקרמן
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
סלט טאבולה
צילום: יונית צוקרמן

המרכיבים ל 4:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    משרים כשעה את כל זרי הירק (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר) בקערת מים עם כף מלח.

  • 02.

    מבשלים בסיר כרבע שעה את פתיתי הכרובית. בסיום, מסננים ונותנים לכל מי הבישול לטפטף במשך כמה דקות.בנתיים, קוצצים את עלי הירק, מעבירים לקערה ומוסיפים את הפקאנים והחמוציות.

  • 03.

    מוסיפים לקערה את פתיתי הכרובית המסוננים.

  • 04.

    מתבלים עם 2 כפות שמן זית, מיץ לימון, מלח פלפל. ניתן להשדרג ולהוסיף גרגרי רימון.מומלץ לחכות לפחות חצי שעה לפני ההגשה.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.