שישליק שייטל היישר מהרי הקווקז
מתכון קל, מהיר ופשוט להכנה. מנה אקזוטית שמגיעה אלינו היישר מהרי הקווקז
בשרי
סוג מתכון
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל 4 מנות:
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל חומרי המרינדה ומשרים את הבשר לפחות ל- 4 שעות (ומקסימום עד ליום וחצי). רצוי לערבב את הבשר מדי פעם.
-
02.
מוצאים את הבשר מהמשרה ומשפדים על שיפודים בשילוב הבצל (והפירות היבשים). ממליחים וצולים על גריל כ- 5 דקות עד לדרגת ההכנה הרצויה.
טיימר מופעל
-
03.
מגישים עם כוסברה טרייה ולחם גרוזיני או בוכרי חם.