מרק בטטה קטיפתי, עשיר ומזין בניחוח אסיאתי משגע | השף הלבן

מרק בטטה, זנגביל וטריאקי

​מתכון חדש ומומלץ במיוחד למרק בטטה מזין וטעים בניחוח אסיאתי משגע

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
מרק בטטה, זנגביל וטריאקי

המרכיבים ל 3-4:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבטטות והג'ינג'ר כ-10 דקות ומכסים במים רותחים, מתבלים במלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 02.

    טוחנים בעזרת מעבד מזון ידני או שולחני עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.

  • 03.

    מוסיפים את חלב הקוקוס ואת רוטב הטריאקי ומביאים לרתיחה שניה, מגישים חם.

הידעת?

לגיוון: ניתן להוסיף כף שמנת למרכז הצלחת ולקשט בשני גבעולי עירית.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.