סשימי דג עם צנוניות
מנת חובה לחובבי הסשימי והפעם עם טוויסט! גבינות נהדרות שמוסיפות קלילות ורעננות למנה
חלבי
סוג מתכון
20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: דן פרץ
עיצוב: נורית קריב
המרכיבים ל 8:
הוראות הכנה:
-
01.
מסדרים את פרוסות הדג בצלחת ומניחים ביניהן את הצנוניות, הבצל הסגול והרוקט. מעטרים בצ'ילי, בפרמזן ובקרם פרש.
-
02.
מזלפים את שמן הזית ומיץ הלימון, מפזרים את גבינת הכבשים ומתבלים במעט מלח ופלפל. מגישים מיד.