סשימי דג עם צנוניות – מתכון עם טוויסט לשבת הקרובה | השף הלבן

סשימי דג עם צנוניות

מנת חובה לחובבי הסשימי והפעם עם טוויסט! גבינות נהדרות שמוסיפות קלילות ורעננות למנה

מאת: רותם ליברזון
חלבי סוג מתכון
20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
סשימי עם צנוניות
צילום: דן פרץ עיצוב: נורית קריב

המרכיבים ל 8:

לרכישת המוצרים למתכון:

הוראות הכנה:

  • 01.

    מסדרים את פרוסות הדג בצלחת ומניחים ביניהן את הצנוניות, הבצל הסגול והרוקט. מעטרים בצ'ילי, בפרמזן ובקרם פרש.

  • 02.

    מזלפים את שמן הזית ומיץ הלימון, מפזרים את גבינת הכבשים ומתבלים במעט מלח ופלפל. מגישים מיד.

אתר השף הלבן עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie , של תנובה ושל צדדים שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה. פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.